Onze Keyboardcursus is toegankelijk voor beginners tot en met vergevorderden en kan als groepsles en als individuele les gevolgd worden. (Zie "Lesvormen")

Het keyboard is een heel bijzonder toetseninstrument. Je kunt met dit instrument namelijk (bijna) alle andere instrumenten laten klinken en zelfs meer dan een tegelijk. Dat komt omdat de opgenomen geluiden van die instrumenten in het keyboard zitten. Verder zit er op het keyboard ook nog een zogenaamde begeleidings automaat die voor jou tegelijk de Bas, de Drums en nog veel meer instrumenten speelt. Deze begeleidingsautomaat kan veel bekende ritmes spelen zoals o.a. Dance en Rock en zelfs R&B. Hierdoor klinkt het keyboard al gauw als een hele Band als je het bespeelt.

Het leren spelen van het keyboard is redelijk makkelijk, maar net als alle andere instrumenten moet je wel elke week oefenen als je het goed wilt leren. Met je rechterhand speel je de melodie ( het liedje) en met je linkerhand leer je akkoorden spelen (3 toetsen tegelijk) want die akkoorden zorgen er dan weer voor dat de begeleidingsautomaat de goede noten speelt. In het begin zul je veel makkelijke liedjes leren door te luisteren en na te spelen. Tevens kun je ook leren hoe de tonen die je hoort er uit zien als ze opgeschreven zijn en zo dus leren noten lezen. Ook kun je pianoliedjes leren op het keyboard.

 

Proefles Muziek op Schoot

 

Op vrijdag 18 januari start  weer een nieuwe cursus Muziek op Schoot.

Daarvoor wordt op 11 januari een proefles gegeven zodat ouders en hun kind(-eren)  kennis kunnen maken met deze unieke manier van muziekles voor de allerkleinsten.

Meer informatie vindt u hier.


Adresgegevens

 

Muziekschool De Nootzaak

 

Graaf van Loonlaan 2a

 

6093BV Heythuysen

 

Contact

 

Mail: nootzaak@hotmail.com

 

Telefoon: 06 8217 9163

 

Telefoon: 06 5161 7907

 

Bankgegevens

 

Rabobank Leudal

 

IBAN: NL 79 RABO 0141058749

 

BIC: RABONL2U

 Zo vindt u ons