Mitch Smolders

 

Mitch Smolders is onze nieuwe drumdocent. Hij stelt zich hier graag even aan u voor:

 

Mijn naam is Mitch Smolders.

 

Toen ik 7 jaar was ben ik begonnen met het bespelen van de kleine trom.  

 

Op mijn 10e werd ging ik bij de jeugdharmonie en begon ik met het volgen van drum les, hier had ik al snel veel plezier in. Ik wist zeker dat ik later iets met drummen ging doen en daar geloof ik nog steeds in!

 

Toen ik 12 werd begon ik ook bij de gewone harmonie voor volwassenen. Dat was voor mij heel belangrijk en ook nog eens ontzettend leerzaam!

 

Op mijn 13e startte ik ook met bandjes, mijn eerste bandje heette The Pitch en het was een rock coverbandje.

Na het eerste optreden wist ik dat ik het heel erg tof vond en dat ik meer met bands wilde doen! Daarom deed ik een jaar daarna auditie bij een band genaamd Dazed And Confused (een hardrock band) , dat werd meteen harder werken en veel professioneler. 

 

Ik ben met mijn 15e gestopt met beide harmonieën en ben me volledig gaan storten op de bands, dat pakte gelukkig goed uit. Ik deed auditie voor de opleiding popmuzikant op het Arcus College te Heerlen en werd aangenomen.

 

Nu in 2017 speel ik in geen een van de hiervoor genoemde bands meer en ben helemaal opnieuw begonnen! Momenteel speel ik een bluesband genaamd MirrorMan en in een Coverband met de naam Retro Vibes. 

Naast bands, doe ik ook invalwerk. 

 

Nu ga ik dus ook nog les geven en mij ondertussen helemaal storten op mijn opleiding om naar het Conservatorium van Rotterdam te kunnen.

 


Adresgegevens

 

Muziekschool De Nootzaak

 

Graaf van Loonlaan 2a

 

6093BV Heythuysen

 

Contact

 

Mail: nootzaak@hotmail.com

 

Telefoon: 06 8217 9163

 

Telefoon: 06 5161 7907

 

Bankgegevens

 

Rabobank Leudal

 

IBAN: NL 79 RABO 0141058749

 

BIC: RABONL2U

 Zo vindt u ons